Previous
Next
poster A5_LR
Klik hier voor meer info over de wensambulance

Uitslagen

Autosterrit weer geslaagd

Op Tweede Pinksterdag is er in samenwerking met Boerenzuivel van Claudia een autosterrit georganiseerd. 
Thema was dit jaar: Op vakantie en we nemen mee…..

134 auto’s zijn van start gegaan van het erf van de familie Krooshof aan de warfslatweg in Eibergen. Op het erf waren “duistere” praktijken te beleven waardoor het wachten voor de start al een leuke belevenis was. 
Na het raden van het gewicht van een vakantiekoffer kon met van start gaan. De eerste controlepost was het erf van de familie Tankink in Rekken waar men door een veestal kon rijden waar honderden koeien stonden. De familie had er een ware excursie van gemaakt. Bij de tweede post moest men het gewicht van de gehele auto schatten. Naar dit vermeld te hebben werd bij de firma Winkelhorst de auto met de inzittende gewogen te kijken of het geraden gewicht overeen kwam. Tevens had de familie Winkelhorst al hun machines van het loonbedrijf buiten tentoongesteld waar dus veel te bekijken viel.

Onderweg tijdens de route was het zoeken naar stenen en boerderijnamen die in het meegekregen paspoort vermeld moest worden. Al met al een leuke bezigheid.

Bij de volgende post (Cafe Grenszicht) kwam men in duitse sfeer en kon men bierpullschuiven. Tevens kon men even pauze nemen met een drankje.

Na wat ge(foto)puzzel kwam men aan bij Meddo. Daar moest men balonsteken vanuit de auto. Tevens werd er op deze post een appel voor iedereen aangeboden en als opdracht een aardappel. Deze moest men snijden tot patat en inleveren bij de finish.

Aangekomen op de finish werd er door de “douane” gecontroleerd op drugs bezit. 

De opbrengst van deze dag komt ten goede van de
stichting Wens Ambulance Oost Nederland 
die een cheque van  541,94 euro in ontvangst mag gaan nemen.

 

Uitslagen:

Gedeelde 1e prijs startnr 53 Richard Scholte van Mast uit Eibergen en startnr 83 fam. Rottink uit Amt Delden.
2e prijs startnr 48 Starck uit Rekken.
3e prijs startnr 125  Charlot Scholten uit Eibergen.

De prijswinnaars met hun prijs
Sterrit in beeld: (klik op foto voor een slider)
Klik hier voor meer info over de wensambulance
Meest bezochte berichten: 36